Kaivosteollisuus

Murskaimet, myllyt, kuljettimet ja suppilot

Tarjoamme kaivosteollisuudelle mekaanisen kunnossapidon palveluita, laiteasennuksia, asennusprojektin hallintaa sekä NDT-palveluita. Palveluidemme rungon muodostavat koneistukset paikan päällä ja konepajoilla, korjaus- ja kovahitsaukset sekä laitehuollot ja -asennukset, sekä mekaanisen kunnossapidon työt niin käynnin aikana kuin seisokeissakin.

Tyypillisiä töitämme kaivoksille ovat murskainten akseleiden, holkkien ja runkojen korjaukset. Isot kappaleet korjaamme Raahen konepajalla.

Vaihdamme myös myllyjen vuoraukset, päädyt ja tarvittaessa suoritamme koko myllyn asennuksen. Olemme myös toimittaneet kokonaisen myllyn sekä myllyn päätyjä asiakkaiden myllyihin. Myllyjen liukulaakerien kunnostukset ovat myös tuttua työtä meille.

Käyttämällä kunnostamisen yhteydessä erikoishitsaus- ja ruiskutuspinnoitteita pystymme merkittävästi parantamaan kulutusosien kestoa. Pidentynyt elinikä pidentää huoltoväliä ja parantaa prosessin käytettävyyttä. Kovahitsauksella saadaan lisää elinikää vaativiin kulutuskohteisiin kuten esim. suppiloihin, erilaisiin kauhoihin sekä vaikkapa leukamurskainten kulutusosiin.

Osaava ja kokenut henkilökuntamme kunnostaa kustannustehokkaasti mm.

  • murskaimen kulutusosat (akselit, manttelit, vaihteistot, tukikartiot, laakerit, holkit ja rungot)
  • louhinta- ja lastauskaluston (kaivurien osat, kauhat)
  • porauskaluston osia (laakeripesät, puomit)
  • prosessilaitteistot (pumppujen pesät ja rungot, autoklaavit)
  • myllyjen osat (päädyt, rummut, laakerit, syöttösuppiloiden vuoraukset)

Esimerkkejä pienemmistä kunnostustöistä: valkometallilaakerin kunnostus ruiskuttamalla, pumppuhuollot, seulojen ja trommeleiden paneelien vaihdot, kulutuslevyjen vaihdot, kuljettimen teräsrakenteiden ja rumpujen kunnostukset.

Ota yhteyttä

Heikki Kurki
Myyntipäällikkö
+358 50 549 0218
etunimi.sukunimi@telatek.fi