Asentaja, Naantali

Telatek -yhtiöt on perustettu 1977 Raahessa.  Alkutaipaleestaan asti yritys on hyödyntänyt edistyksellisiä tekniikoita teollisuuden kunnossapidossa ja raskaassa konepajavalmistuksessa. Telatek Service on kunnossapidon, asennuksen ja On-Site-koneistuksen erikoisosaaja, joka toimii Porvoosta, Naantalista, Nokialta, Raahesta ja Kittilästä käsin. Palveluitamme ovat mekaaninen kunnossapito, pinnoitus ja koneistus, konepajavalmistus, kokoonpano ja asennus sekä laadunvalvonta. Henkilöstöä yhtiöissä on yhteensä noin 100 ja liikevaihto on noin 12 Meur.

Telatek Service Oy hakee

Asentajaa Naantaliin

Työtehtävät

Työtehtäviin kuuluu asennus/kunnossapitotehtävät Naantalin huoltokeskuksella sekä asiakkaiden toimipaikoissa. Omalla ammattitaidolla vahvistat hyvähenkistä työyhteisöä. Olethan jo aiemmin tehnyt alan töitä ja valmis kehittämään osaamistasi entisestään. Uudet toimitilat ja osaava työporukka odottavat sinua töihin.

Tehtävässä vaaditaan :
  • Metallialan koulutusta, sekä mielellään yli viiden vuoden työkokemus kunnossapitotöistä
  • Matkustusvalmiutta pääosin kotimaassa, tarvittaessa ulkomailla
  • Luovaa ongelmanratkaisukykyä
Eduksi katsotaan:
  • Koneistus taidot
  • Hitsaus kokemus
  • Englannin kielen taito
Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan yrityksessä, jonka innovatiiviset ratkaisut ovat parantaneet asiakkaiden kriittisten laitteiden käytettävyyttä ja energiatehokkuutta mm. kaivos-, perusmetalli ja energiateollisuudessa jo yli 40 vuoden ajan.

Työpaikka on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat projekti-insinööri Jyri Seppälä  050 322 9811 tai tuotantopäällikkö Mika Väänänen 040 541 6197

Lähetä hakemus