Asentajia, Raahe

Telatek -yhtiöt on perustettu 1977 Raahessa.  Alkutaipaleestaan asti yritys on hyödyntänyt edistyksellisiä tekniikoita teollisuuden kunnossapidossa ja raskaassa konepajavalmistuksessa. Telatek Service on kunnossapidon, asennuksen ja On-Site-koneistuksen erikoisosaaja, joka toimii Porvoosta, Naantalista, Nokialta, Raahesta ja Kittilästä käsin. Palveluitamme ovat mekaaninen kunnossapito, pinnoitus ja koneistus, konepajavalmistus, kokoonpano ja asennus sekä laadunvalvonta. Henkilöstöä yhtiöissä on yhteensä noin 100 ja liikevaihto on noin 12 Meur.

Telatek Service Oy hakee

Asentajia Raaheen
Työtehtävät

Työtehtäviin kuuluu asennus/kunnossapitotehtävät asiakkaiden toimipaikoissa sekä Raahen konepajalla. Omalla ammattitaidolla vahvistat hyvähenkistä työyhteisöä. Olethan jo aiemmin tehnyt alan töitä ja valmis kehittämään osaamistasi entisestään.

Tehtävässä vaaditaan :
  • Metallialan koulutusta, sekä mielellään muutaman vuoden työkokemus kunnossapitotöistä
  • Matkustusvalmiutta pääosin kotimaassa, tarvittaessa ulkomailla
  • Luovaa ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta
Eduksi katsotaan:
  • Koneistus taidot
  • Hitsaus kokemus
  • Englannin kielen taito
Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan yrityksessä, jonka innovatiiviset ratkaisut ovat parantaneet asiakkaiden kriittisten laitteiden käytettävyyttä ja energiatehokkuutta mm. kaivos-, perusmetalli ja energiateollisuudessa jo yli 40 vuoden ajan.

Työpaikka on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat projekti-insinööri Jouni Röppänen 040 670 1882 tai tuotantopäällikkö Mika Väänänen 040 541 6197

Lähetä hakemus