Kaivosalan kunnossapitoon asentajia Kittilään

Haemme Telatek Service Oy:n Kittilän huoltoyksikköön asentajia oman yksikön ja kaivosalan asiakkaiden kunnossapitotehtäviin. Tehtäviin kuuluu erilaisia teollisuuden ja kaivosalan asennus- ja hitsaustehtäviä. Toimipaikkana on Kittilän huoltoyksikkö, odotamme työntekijöiltä kuitenkin matkustusvalmiutta asiakastarpeiden mukaiseen työskentelyyn eri kohteissa.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä odotamme sinulta osaamista hitsaus- ja / tai koneistustehtävistä, esim. manuaalikoneistuksesta, sorvauksesta, aarporauksesta ja vahvojen terästen muotoilemisesta. Voimassa olevat hitsausluokat katsomme eduksesi. Eduksi katsomme kokemuksen teollisuuden ja / tai kaivosalan kunnossapitotehtävistä sekä kokemuksen manuaalikoneistuksesta ja / tai hitsauksesta.

Toivomme sinulta joustavuutta ja kykyä sopeutua asiakastarpeiden mukaisiin tehtäväkokonaisuuksiin sekä matkustusvalmiutta. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen työn, missä osaava asentaja pääsee hyödyntämään monipuolisesti taitojaan. Työ edellyttää asumista paikkakunnalla tai valmiutta muuttaa paikkakunnalle.

Lähetä hakemus