Yksikön vetäjä, Porvoo

Telatek Service Oy on teollisen kunnossapidon, on-site -koneistuksen ja termisten pinnoitusten edelläkävijä. Meillä on kokemusta menestyksekkäistä kokonaisprojekteista eri teollisuudenaloilta jo vuodesta 1977 lähtien. Toimipaikkamme sijaitsevat Kittilässä, Raahessa, Nokialla ja Porvoossa. Niistä käsin palvelemme teollisuuden asiakkaitamme ympäri maailmaa.

Henkilöstöömme kuuluu noin 100 työntekijää ja toimihenkilöä. Käytössämme on myös laaja alihankintaverkosto, jonka kautta työllistämme 20-40 henkilöä. Liikevaihtomme on n. 11 m €, ja asiakkaita löytyy laajalti eri teollisuudenaloilta. Tavoitteenamme on kehittää palvelutuotteistamme vieläkin laadukkaampia ja kasvaa alan kansainväliseksi toimijaksi.

 

Telatek Service Oy etsii palvelukseensa yksikön vetäjää Porvoon huoltokeskukseen.

Tehtäväsi painottuvat yksikön operatiiviseen johtamiseen ja kehittämiseen. Yksikön vetäjänä vastaat Porvoon yksikön operatiivisista toiminnoista sekä on-site kunnossapitopalvelujen tuottamisesta asiakkaiden luona. Jos sinulla on kykyä ja tahtoa johtaa tuotanto-organisaatiota tavoitteellisesti ja omalla esimerkilläsi, olet etsimämme henkilö.

 

Yksikön vetäjältä edellytämme:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai pitkää työkokemusta metalli- ja/tai konepajateollisuudesta sekä esimieskokemusta
  • Laatu- ja turvallisuusajattelua (yhtiöllä on Lloyd’sin auditoima johtamis- ja laatujärjestelmä)
  • Kokemusta ja näkemystä konepajan ja/tai projektityömaiden johtamisesta
  • Osaamista ja kokemusta konepajatuotteiden ja/tai projektityömaiden palveluiden kustannuslaskennasta, jotta osaat laskea tarjouksia itsenäisesti ja hinnoitella tuotteita sekä palveluita yhdessä myynnin kanssa
  • Englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

 

Arvostamme myös kokemusta ja ymmärrystä seuraavilta osa-alueilta:

  • Myyntihenkisestä asiakastyöstä
  • Piirustusten lukutaitoa ja hyviä IT -taitoja. CAD-ohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi.
  • Lean-menetelmistä sekä 5S-toimintatavoista
  • Levy- ja hitsaustyöstä sekä koneistuksesta.

 

Henkilönä olet dynaaminen, jämäkkä, ahkera, tavoitteellinen, avoin ja helposti lähestyttävä. Olet joukkueenjohtaja, joka saa henkilöstön parhaat osaamisalueet tehokkaasti käyttöön. Kykenet tekemään päätöksiä, joita yhtiön strategian toteuttaminen edellyttää. Otteesi työhön on yrittäjämäinen.

Me Telatek Service Oy:ssä tarjoamme haasteellisen, monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän kilpailukykyisin eduin. Voimme tarvittaessa avustaa myös asunnon hakemisessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Iiponen, +35850 310 1101.

Lähetä hakemus