Hitsaus

Korjaushitsaus

Yksi Telatek Servicen erikoistumisalueista on isojen kappaleiden korjaushitsaus. Korjaushitsausprosessi vaihtelee tapauskohtaisesti. Kokeneet ammattilaisemme analysoivat korjattavat materiaalit ja suorittavat vauriokartoituksen.

Tämän perusteella laaditaan korjausproseduuri tarkastusvaiheineen työn suorittamiseksi.

Hitsauspinnoitus

Hitsauspinnoitusta käytetään, kun kappale on pahoin kulunut tai tarvitsee uuden kulutusta kestävän pinnan.

Teollisuudessa on runsaasti laitteita, joiden suojaksi tarvitaan materiaaleja suojaamaan niitä erittäin voimakkaalta kulumiselta tai korroosiolta. Telatek Service on kehittänyt eri käyttötarkoituksiin sopivia pinnoitteita, jotka on tarkoitettu ehkäisemään abraasio-, eroosio- ja korroosiokulumista. Laaja valikoima hitsausmateriaaleja, sekä käytettävissä olevat erilaiset pinnoitusmenetelmät mahdollistavat pinnoitteiden optimaalisen valinnan eri kohteisiin. Tyypillisiä pinnoituskohteita ovat esim. venttiilit, pumput, akselit, karat ja ruuvit sekä laakeri- ja tiivistepinnat.

PTA-hitsaus

PTA-hitsaus on osoitus Telatek Servicen jatkuvasta tuotannon parantamisesta. Menetelmänä PTA-hitsaus eroaa perinteisestä hitsauksesta valokaarensa tehokkuuden ja kapeuden vuoksi. Samalla lämmöntuonti kappaleeseen on vähäisempää ja Hatzin vyöhykkeen muodostuminen minimoidaan. Tästä on etua esim. murskan akselien korjaushitsauksessa, jossa kulunut ja vaurioitunut pinta täytetään takaisin alkuperäisiin mittoihin. Menetelmä mahdollistaa myös esim. karbidien ja stelliittien tehokkaan hitsauksen esim. venttiilipintoihin.