/ Yritys

Yritys

Telatek Service on johtava suomalainen asennus-, kunnossapito-, laadunvarmistus- ja konepajapalveluiden tuottaja.

Saat meiltä pinnoitus- ja koneistustyöt (myös on-site), konepajavalmistuksen, kokoonpano- ja asennustyöt sekä laadunvalvonnan.

Olemme erikoistuneet suurten, massiivisten kappaleiden valmistukseen ja korjaukseen, sekä vaativissa olosuhteissa työskentelyyn. Kehitämme tekniikoitamme jatkuvasti ja panostamme kaikessa toiminnassamme korkeaan laatuun. Tarjoamme asiakkaillemme lisäarvoa ja säästöjä korkealaatuisilla tuotteilla ja ennakkoluulottomilla ratkaisuilla.

Toimipaikkamme sijaitsevat Raahessa, Nokialla, Naantalissa, Kittilässä ja Porvoossa, joista käsin palvelemme teollisuuden asiakkaitamme ympäri maailmaa.

Meidät tunnetaan asiakkaiden ja yhteistyökumppanien keskuudessa rehtiydestä ja luotettavuudesta. Pyrimme aina löytämään asiakastamme parhaiten palvelevan ratkaisun, emmekä viivyttele sen toteutuksessa. Asiakkaamme haluavat työskennellä kanssamme, koska ovat huomanneet tekniikoidemme ja työskentelytapojemme tuovan monia rahanarvoisia etuja.

Huolto- ja kunnossapitokustannusten pieneneminen ja laajan palvelukokonaisuuden tuomat säästöt ovat tästä esimerkkejä.

LADATTAVAT TIEDOSTOT

VIDEOT

Telatek Service – yli 45 vuotta uutta ajattelua

Huoltoihin korjauksiin ja konepajavalmistukseen tarvitaan vahvaa osaamista ja oikeaa asennetta – todellista luottokumppania.

Yli 45 vuoden kokemuksemme yhdistyy jatkuvaan kehittymiseen ja uusien ratkaisujen etsimiseen. Ne ovat tehneet meistä on-site- ja konepajapalveluiden edelläkävijän Suomessa.

Telatek Service vastaa kunnossapidosta, projektitoiminnasta, laitteiden valmistuksesta ja kunnostamisesta konepajalla sekä laadunvarmistuksesta. Toimipaikkamme sijaitsevat KittilässäRaahessaNokiallaNaantalissa ja Porvoossa. Niistä käsin palvelemme teollisuuden asiakkaitamme ympäri maailmaa. Niistä käsin palvelemme teollisuuden asiakkaitamme ympäri maailmaa.

Me Telatek Servicellä tunnemme asiakkaamme ja heidän vastuunsa. Voimmekin ylpeinä todeta, että asiantuntemuksemme on alansa huippua sekä ennakoivassa kunnossapidossa että kunnossapidon suunnittelussa.

Ammattitaitomme auttaa asiakkaitamme minimoimaan yllätykset. Silti myös niiden sattuessa toimimme nopeasti. Yli sadan osaajan tiimimme varmistaa, että apu on aina liikkeellä 24 tunnin kuluessa.

Kymmenien vuosien kokemus ja jatkuva kehittyminen kiteytyvät yhteen sanaan: omistautuminen. Koneidesi koko elinkaari on hyvissä käsissä.

Siirry toimipaikan sivulle