Företaget

Telatek Service är en ledande finländsk producent av installations-, underhålls-, kvalitetssäkrings- och verkstadstjänster.

Våra tjänster omfattar beläggningsarbeten och maskinbearbetning (även på plats), verkstadstillverkning, montering och installation samt kvalitetskontroll.

Vi har specialiserat oss på tillverkning och reparation av stora och massiva arbetsstycken samt på arbete under krävande förhållanden. Vi utvecklar ständigt våra tekniker och satsar på hög kvalitet i all vår verksamhet. Vi erbjuder våra kunder mervärde och besparingar genom högkvalitativa produkter och fördomsfria lösningar.

Vi har enheter i Kittilä, Brahestad, Nokia, Nådendal och Borgå, och vi erbjuder våra tjänster till industrikunder över hela världen.

Bland våra kunder och samarbetspartner är vi kända för att vara ärliga och pålitliga. Vi går alltid in för att hitta den bästa lösningen för våra kunder och genomför den snabbast möjligt. Våra kunder vill arbeta med oss, eftersom de har insett att våra tekniker och arbetssätt ger stora besparingar.

Exempel på detta är lägre service- och underhållskostnader och de besparingar som ett brett tjänstekoncept möjliggör.


Telatek Service – över 45 år av nytänkande

Underhåll, reparation och verkstadstillverkning kräver en stark kompetens och rätt attityd – en partner som man kan lita på.

Vi har över 45 års erfarenhet som vi kombinerar med kontinuerlig utveckling och ständigt sökande efter nya lösningar. Det har gjort oss till en föregångare inom både mobil bearbetning och verkstadstjänster.

Telatek Service är specialist på underhåll, projektverksamhet, kvalitetssäkring och tillverkning och renovering av maskiner i egen verkstad. Vi har enheter i KittiläBrahestadNokiaNådendal och Borgå. Våra kunder är industrier överallt i världen.

Vi inom Telatek Service känner våra kunder och deras ansvar. Därför kan vi med stolthet konstatera att vår expertis inom både förebyggande underhåll och underhållsplanering ligger i toppen i branschen.

Vår kompetens hjälper våra kunder att minimera negativa överraskningar. Men om en överraskning inträffar rycker vi snabbt ut. Vårt team med över 100 experter garanterar att hjälp alltid är på väg inom 24 timmar.

Vår flera årtionden långa erfarenhet och kontinuerliga utveckling kan sammanfattas i ett ord: engagemang. Dina maskiner är i goda händer under hela sin livscykel.

Läs mer om