/ Rekry

Rekry

Liity voittajatiimiin

Vahvasti kasvava ja kehittyvä Telatek-ryhmä tunnetaan edelläkävijänä usealla teollisuudenalalla. Yli 40 vuoden aikana kertynyttä kokemustamme arvostetaan laajalti. Me panostamme työntekijöidemme koulutukseen, ja meillä työsuhteet ovatkin tyypillisesti pitkiä.

Tällä sivulla näet auki olevat työpaikat eri toimipisteissämme. Vaikka hakuja ei olisi käynnissä, otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia.

TELATEK 100 REKRYKOULUTUS

Koulutuksen tavoitteena on työllistää Telatek Works Oy:lle yhteensä 15 uutta työntekijää levyseppähitsaajan ja osavalmistajan tehtäviin.

Koulutus toteutetaan OSAO:n Taivalkosken yksikössä (Jokijärventie 2, Taivalkoski) ja Telatek Works Oy:n tehtaalla (Konepajantie 1, Taivalkoski) 20-60 päivän pituisena riippuen opiskelijan lähtötasosta. Työssä oppimista on n. 1/3 koulutuksesta. Jokaisen opiskelijan henkilökohtaiset tavoitteet tullaan määrittelemään opiskelun alkuvaiheessa heidän aikaisemman osaamisensa perusteella. Ryhmän koulutusajankohta pisimmillään on 15.2.2021 – 11.05.2021.

Levyseppähitsaajan suuntaus

Levyseppähitsaajan tehtäviin suuntautuville koulutuksen tavoitteena on hitsaustekniikan perusteiden opiskelu ja yrityksen vaatimien hitsausluokkien saavuttaminen. Levyseppähitsaaja tulee työskentelemään teräsrakenteiden muokkaus-, kokoonpano- ja hitsaustöissä. Hän hyödyntää perinteisiä valmistusmenetelmiä ja käyttää eri materiaaleja, koneita- ja laitteita sekä menetelmiä työn kannalta tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti. Työllistymisen edellytyksenä on, että opiskelija saa vaadittavat hitsauspätevyydet suoritettua. Työ tulee olemaan keskeytyvää kaksivuorotyötä, joten opiskelijalla pitää olla valmiudet siihen.

Koulutuksessa suoritetaan tarvittavat lupakortit (trukki, työturvallisuus, siltanosturi) sekä vaadittavat hitsausluokat. Yritys on sitoutunut työllistämään kaikki koulutuksen ja hitsausluokat hyväksytysti suorittaneet opiskelijat toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Osavalmistuksen suuntaus

Osavalmistukseen suuntaaville koulutuksen tavoitteena on oppia työstämään hitsausviisteitä (polttoleikkaus, hionta) sekä muotoilemaan (mankelointi, särmäys) teräslevyjä. Koulutuksessa opitaan käyttämään eri materiaaleja, koneita- ja laitteita sekä menetelmiä työn kannalta tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti. Opiskelijan tulee suoriutua työnantajan määrittelemästä työnäytteestä hyväksytysti. Työ tulee olemaan keskeytyvää kaksivuorotyötä, joten opiskelijalla pitää olla valmiudet siihen.

Koulutuksessa suoritetaan tarvittavat lupakortit (trukki, työturvallisuus, siltanosturi) ja opitaan osavalmistuksen työvaiheet sekä niissä käytettävät koneet ja laitteet. Yritys on sitoutunut työllistämään kaikki koulutuksen ja näyttötyön hyväksytysti suorittaneet opiskelijat toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lisätiedot ja haku linkeistä:

Telatek Service Oy

Telatek Service Oy on erikoistunut teollisuuden kunnossapitoon. Palveluitamme ovat mekaaninen kunnossapito, pinnoitus ja koneistus, konepajavalmistus, kokoonpano ja asennus sekä laadunvalvonta.

Monipuolisen osaamisemme ja konekantamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisia ja pitkälle jalostettuja ratkaisuja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä. Toimenkuvaan voi kuulua matkustusta kotimaassa ja ulkomailla.

Hae auki olevaa paikkaa tai täytä avoin hakemus, kerro vahvuutesi ja miksi juuri sinä olisit sopiva vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme.

Mainitse myös ensisijainen toimipaikka johon pyrit.

Lue lisää työtehtävistämme

Lähetä avoin hakemus

Avoimet työpaikat

Mekaanisen kunnossapidon osaajia Kittilään
Koneistajia, Telatek Service Oy, Porvoo
Kunnossapitotyöntekijöitä Raaheen

Telatek Works Oy

Telatek Works Oy on yksi Suomen suurimmista hitsaavista konepajoista. Tuotantotilaa meillä on 12500 m2 ja henkilöstöä 135. Valmistamme vaativia teräsrakenteita marine-, offshore- ja kaivosteollisuudelle. Kaikki hitsaajamme ovat pätevöitettyjä SFS-EN ISO 9606-1 mukaisesti. Valmiiden tuotteiden painot ovat tyypillisesti 40-120 tonnin välillä. Viimeinen työvaihe on yleensä koneistus ja tämän vuoksi meillä on ajanmukaiset raskaat NC-ohjatut avarruskoneet. Kilpailukykymme perusta ovat paksujen teräslevyjen muovaus- ja hitsausosaaminen sekä massiivisten kappaleiden koneistus. Toimintaamme leimaa pitkäjänteisyys: konepaja on toiminut Taivalkoskella vuodesta 1985 ja meillä on useita henkilöitä, jotka ovat olleet palveluksessamme alusta saakka.

Hae auki olevaa paikkaa tai täytä avoin hakemus, kerro vahvuutesi ja miksi juuri sinä olisit sopiva vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme.

Lue lisää työtehtävistämme

Lähetä avoin hakemus

Avoimet työpaikat

Tuotantotyöntekijä, Taivalkoski
Hitsaajia, Taivalkoski