/ Rekry

Rekry

Liity voittajatiimiin

Vahvasti kasvava ja kehittyvä Telatek-ryhmä tunnetaan edelläkävijänä usealla teollisuudenalalla. Yli 40 vuoden aikana kertynyttä kokemustamme arvostetaan laajalti. Me panostamme työntekijöidemme koulutukseen, ja meillä työsuhteet ovatkin tyypillisesti pitkiä.

Tällä sivulla näet auki olevat työpaikat eri toimipisteissämme. Vaikka hakuja ei olisi käynnissä, otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia.

Kiinnostaako sinua monipuoliset teollisuuden kunnossapitotyöt, joissa riittää vaihtelua?

Meillä korjausprojekti ovat erilaisia, kun huollamme asiakkaiden arvokasta koneistoa. Työssäsi on vaihtelua ja luovaa ongelmanratkaisua, joten kehität omaa ammattitaitoasi projekti projektilta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja vaihtelua: Työ ei ole toistuvaa, vaan jokainen korjausprojekti on erilainen. Täällä on mukava fiilinki töissä! Tulet osaksi hyvää työyhteisöä, jossa ammattitaitoisiin työkavereihin voi luottaa.  Työyhteisökyselyistä ilmenee, että meillä viihdytään, ja työntekijät kokevat, että töihin on aidosti kivaa tulla.

Katso Youtube-video, jossa Telatek Service Oy:n työntekijät kertovat kokemuksistaan työskentelystä yrityksessä: https://www.youtube.com/watch?v=ManLiG82Je4

Telatek Service Oy

Telatek Service Oy on erikoistunut teollisuuden kunnossapitoon. Palveluitamme ovat mekaaninen kunnossapito, pinnoitus ja koneistus, konepajavalmistus, kokoonpano ja asennus sekä laadunvalvonta.

Monipuolisen osaamisemme ja konekantamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisia ja pitkälle jalostettuja ratkaisuja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä. Toimenkuvaan voi kuulua matkustusta kotimaassa ja ulkomailla.

Hae auki olevaa paikkaa tai täytä avoin hakemus, kerro vahvuutesi ja miksi juuri sinä olisit sopiva vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme.

Mainitse myös ensisijainen toimipaikka johon pyrit.

Lue lisää työtehtävistämme

Lähetä avoin hakemus
Tietosuojaseloste

Avoimet työpaikat

NDT-tarkastaja
Koneistajia, Raahe
Koneistaja, Naantali
Mekaanisen kunnossapidon osaajia Kittilään
Koneistajia, Telatek Service Oy, Porvoo