/ Rekry

Rekry

Liity voittajatiimiin

Vahvasti kasvava ja kehittyvä Telatek-ryhmä tunnetaan edelläkävijänä usealla teollisuudenalalla. Yli 40 vuoden aikana kertynyttä kokemustamme arvostetaan laajalti. Me panostamme työntekijöidemme koulutukseen, ja meillä työsuhteet ovatkin tyypillisesti pitkiä.

Tällä sivulla näet auki olevat työpaikat eri toimipisteissämme. Vaikka hakuja ei olisi käynnissä, otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia.

Telatek-ryhmä kouluttaa osaajia vakituisiin työsuhteisiin.

Vahvasti kehittyvä Telatek-ryhmä tunnetaan edelläkävijänä usealla teollisuudenalalla. Yli 40 vuoden aikana kertynyttä kokemustamme arvostetaan laajalti. Me panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja koulutukseen. Meillä työsuhteet ovatkin tyypillisesti pitkiä.

Hae koulutuksiin heti oheisten linkkien kautta.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Mikko Reittonen mikko.reittonen@telatek.fi, 0407545115.

Asentaja-koneistajia Nokialle matkatöihin.

Koulutamme Telatek Service Nokian toimipaikkaan yhteensä 5 työntekijää Asentaja-Koneistajan työtehtäviin.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yritykseen. Koulutus toteutetaan päiväopetuksena kouluttajan tiloissa ja käytännön opetuksena Telatek Servicen konepajalla tai asiakasprojekteissa asiakkaalla. Työssäoppiminen on mahdollista suorittaa palkallisena, jos henkilön taidot ovat riittävällä tasolla.

Telatek Service RekryKoulutus 2022, Asentaja-koneistaja (nro 703411)

Koulutus alkaa alustavasti 2/2022, hakuaika 29.4.2022 asti.

TE-live-lähetys tiistaina 25.1. kello 13

► Lisätietoja ja linkki lähetykseen

Telatek Service Oy

Telatek Service Oy on erikoistunut teollisuuden kunnossapitoon. Palveluitamme ovat mekaaninen kunnossapito, pinnoitus ja koneistus, konepajavalmistus, kokoonpano ja asennus sekä laadunvalvonta.

Monipuolisen osaamisemme ja konekantamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisia ja pitkälle jalostettuja ratkaisuja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä. Toimenkuvaan voi kuulua matkustusta kotimaassa ja ulkomailla.

Hae auki olevaa paikkaa tai täytä avoin hakemus, kerro vahvuutesi ja miksi juuri sinä olisit sopiva vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme.

Mainitse myös ensisijainen toimipaikka johon pyrit.

Lue lisää työtehtävistämme

Lähetä avoin hakemus

Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijöitä, Raahe ja Kittilä
NDT-tarkastaja
Asentajia, Raahe
Koneistajia, Raahe
Hitsaaja, Naantali
Koneistaja, Raahe
Asentaja, Naantali
Mekaanisen kunnossapidon osaajia Kittilään
Koneistajia, Telatek Service Oy, Porvoo
Kunnossapitotyöntekijöitä Raaheen

Telatek Works Oy

Telatek Works Oy on yksi Suomen suurimmista hitsaavista konepajoista. Tuotantotilaa meillä on 12500 m2 ja henkilöstöä 135. Valmistamme vaativia teräsrakenteita marine-, offshore- ja kaivosteollisuudelle. Kaikki hitsaajamme ovat pätevöitettyjä SFS-EN ISO 9606-1 mukaisesti. Valmiiden tuotteiden painot ovat tyypillisesti 40-120 tonnin välillä. Viimeinen työvaihe on yleensä koneistus ja tämän vuoksi meillä on ajanmukaiset raskaat NC-ohjatut avarruskoneet. Kilpailukykymme perusta ovat paksujen teräslevyjen muovaus- ja hitsausosaaminen sekä massiivisten kappaleiden koneistus. Toimintaamme leimaa pitkäjänteisyys: konepaja on toiminut Taivalkoskella vuodesta 1985 ja meillä on useita henkilöitä, jotka ovat olleet palveluksessamme alusta saakka.

Hae auki olevaa paikkaa tai täytä avoin hakemus, kerro vahvuutesi ja miksi juuri sinä olisit sopiva vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme.

Lue lisää työtehtävistämme

Lähetä avoin hakemus

Avoimet työpaikat

Koneistaja, Telatek Works Oy, Taivalkoski
Tule pintakäsittelijäksi Taivalkoskelle
Hitsaajia, Taivalkoski