/ Palvelut / Asennukset

Asennukset

Koneasennukset

Telatek suorittaa koneasennuksia eri teollisuudenaloille. Asennusten valvonta ja mittaustekniset työt kuuluvat myös palveluihimme. Monipuolisen osaamisemme ansiosta pystymme hoitamaan laajojakin kokonaisuuksia. Olemme toteuttaneet useita koneasennusurakoita, joihin on sisältynyt teräsrakenne- ja konepajatöitä sekä hankintoja.

Koulutamme koneasentajiamme ja vastuuhenkilöstöämme jatkuvasti ja järjestelmällisesti. Kaikki koneasentajamme ovat saaneet tarvittavat turvallisuuskorttikoulutukset. Tehdaskohtaisin turvallisuuskoulutuksin varmistetaan työn turvallisuus asiakaskohteissa.

Tyypillisiä toimeksiantojamme ovat:

  • teollisuuden laite- ja koneasennukset
  • konelinjojen purku- ja siirtotyöt
  • asennusvalvonta
  • optiset ja lasermittaukset
  • kokoonpano asiakkaan tiloissa
  • yleinen kunnossapito

Kokoonpanotyöt

Mekaaniset kokoonpanotyöt ovat oleellinen osa Telatek-ryhmän toimintaa.

Suuret kokoonpanotyöt toteutetaan Taivalkoskella, jossa on erinomaiset puitteet suurtenkin kappaleiden käsittelyyn. Toteutamme kokoonpanotöitä tarvittaessa myös paikanpäällä asiakkaan luona. Kokoonpanotyöt liittyvät usein konepajallamme valmistettaviin tuotteisiin, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaille laajojakin kokonaisuuksia. Tarvittaessa käytämme kattavaa alihankintaverkostoamme pienempien konepajatuotteiden sekä komponenttien hankintaan. Kokoonpanotyöt sisältävät usein konepajatyön lisäksi urakoihin liittyviä testaus- ja asennuspalveluita.

Toimitamme asiakkaillemme myös yksittäisiä kokoonpanotöitä. Ammattitaitomme kattaa sekä uudiskokoonpanot, että olemassa olevien tuotteiden modernisoinnit. Tuotteet voivat sisältää niin mekaanisia- kuin erilaisia toimilaitekokoonpanojakin (sähkö, paineilma, hydrauliikka). Olemme erikoistuneet paperiteollisuuden laitteiden kokoonpanotöihin, joista olemme hankkineet monipuolisen ammattitaidon sovellettavaksi kaikkeen teollisuuteen.

Ota yhteyttä

Petri Pykälämäki
Asennuspalvelut
050 5605 362
etunimi.sukunimi@telatek.fi