Telatek-ryhmä – yli 40 vuotta uutta ajattelua

Huoltoihin korjauksiin ja konepajavalmistukseen tarvitaan vahvaa osaamista ja oikeaa asennetta – todellista luottokumppania.

Telatek-ryhmä on johtava suomalainen teollisten palveluiden tuottaja. Yli 40 vuoden kokemuksemme yhdistyy jatkuvaan kehittymiseen ja uusien ratkaisujen etsimiseen. Ne ovat tehneet meistä on-site- ja konepajapalveluiden edelläkävijän Suomessa.

Telatek Service vastaa kunnossapidosta, projektitoiminnasta, laitteiden valmistuksesta ja kunnostamisesta konepajalla sekä laadunvarmistuksesta. Toimipaikkamme sijaitsevat Kittilässä, Raahessa, Nokialla, Naantalissa ja Porvoossa. Niistä käsin palvelemme teollisuuden asiakkaitamme ympäri maailmaa.

Telatek Works Oy:n konepaja varmistaa asiakkaillemme korkealuokkaiset konepajapalvelut ja alan uusimmat ratkaisut. Konepaja sijaitsee Taivalkoskella.

Me Telatek-ryhmässä tunnemme asiakkaamme ja heidän vastuunsa. Voimmekin ylpeinä todeta, että asiantuntemuksemme on alansa huippua sekä ennakoivassa kunnossapidossa että kunnossapidon suunnittelussa.

Ammattitaitomme auttaa asiakkaitamme minimoimaan yllätykset. Silti myös niiden sattuessa toimimme nopeasti. Yli sadan osaajan tiimimme varmistaa, että apu on aina liikkeellä 24 tunnin kuluessa.

Kymmenien vuosien kokemus ja jatkuva kehittyminen kiteytyvät yhteen sanaan: omistautuminen. Koneidesi koko elinkaari on hyvissä käsissä.

Siirry toimipaikan sivulle