Hitsattavat koneistettavat suuret laitteet ja rakenteet

Telatek konepajapalvelut

Telatek Works Oy on yksi Suomen suurimmista hitsaavista konepajoista. Tuotantotilaa meillä on 12500 m2 ja henkilöstöä 100. Olemme suurten potkurilaitteiden runkojen johtava sopimusvalmistaja Euroopassa. Tämän lisäksi valmistamme vaativia teräsrakenteita offshore- ja kaivosteollisuudelle. Kaikki hitsaajamme ovat pätevöitettyjä SFS-EN-ISO 9606-1 mukaisesti. Valmiiden tuotteiden painot ovat tyypillisesti 40-120 tonnin välillä. Viimeinen työvaihe on yleensä koneistus ja tämän vuoksi meillä on ajanmukaiset raskaat NC-ohjatut avarruskoneet. Kilpailukykymme perusta ovat paksujen teräslevyjen muovaus- ja hitsausosaaminen sekä massiivisten kappaleiden koneistus sekä pintakäsittely.

Korkealuokkaiset hitsaus- ja levytyöt

Konepajamme on erikoistunut suurten ja vaativien hitsattujen teräsrakenteiden valmistukseen.

Hitsausohjeemme perustuvat menetelmäkokeisiin ja hitsaajamme ovat pätevöitetty standardin SFS-EN-ISO 9606-1 mukaan.

Erikoisosaamistamme on paksujen teräslevyjen muovaaminen.

Konepajamme soveltuu erinomaisesti suurten kappalekokojen käsittelemiseen. Nostokapasiteettimme on 2X63 tn ja 3X20 tn, eli maksimissaan 126 tn.

Meillä on koko valmistusprosessi levynleikkauksesta pintakäsittelyyn saman katon alla.

Lämpökäsittely

Hitsauksen jälkeinen jännityksenpoistohehkutus tehdään suuressa lämpökäsittelyuunissamme. Lämpökäsittelyuunin mitat: leveys 10,3 m, syvyys 8,5 m, korkeus 5,5 m.

Koneistus

Suurin aarporamme Skoda HVC-3 mahdollistaa 120 tonnia painavien kappaleiden koneistukset. Aarporan päämitat ovat: X 20500mm, Y 6000mm, V 8000mm.

Pintakäsittely

Tuotteiden pintakäsittely tehdään raepuhallus- ja maalaamotiloissamme. Raepuhallus- ja maalaustilojen mitat ovat: leveys 5 m , syvyys 16 m ja korkeus 5,7 m.

Konekanta- ja laiteluettelo

Telatek Works Oy | Taivalkoski

Ota yhteyttä