Telatek-gruppen – 40 år av nytänkande

Krävande service- och reparationsarbeten kräver stark kompetens och rätt attityd – en pålitlig samarbetspartner.

Telatek-gruppen är en ledande finländsk producent. Vår över 40-åriga erfarenhet förenas med kontinuerlig utveckling och ett ständigt sökande efter nya lösningar. De har gjort oss till föregångare inom on site- och verkstadstjänster i Finland.

Telatek Service Oy ansvarar för installationer, underhåll och kvalitetssäkring med rappa tag och med kännedom om olika industriområden. Våra enheter finns i Kittilä, Brahestad, Nokia och Borgå. Från dessa orter betjänar vi våra industrikunder runt om i världen.

Telatek Works Oy:s verkstad garanterar högkvalitativa verkstadstjänster och branschens modernaste lösningar för våra kunder. Verkstaden ligger i Taivalkoski.

Vi inom Telatek-gruppen känner våra kunder och deras ansvar. Vi kan även stolt konstatera att vår expertis är en av de bästa i branschen både inom förebyggande underhåll och inom planering av underhåll.

Vår yrkesskicklighet hjälper våra kunder att minimera antalet överraskningar. Om sådana likväl skulle inträffa agerar vi snabbt. Vårt team på över hundra experter garanterar att hjälp alltid är på väg inom 24 timmar.

Årtionden av erfarenhet och kontinuerlig utveckling kan sammanfattas i ett ord: engagemang. Dina maskiner är i goda händer under hela sin livscykel.

Enheter