Telatek-gruppen – över 40 år av nytänkande

Underhåll, reparation och verkstadstillverkning kräver en stark kompetens och rätt attityd – en partner som man kan lita på.

Telatek-gruppen är en ledande producent av industriella tjänster i Finland. Vi har över 40 års erfarenhet som vi kombinerar med kontinuerlig utveckling och ständigt sökande efter nya lösningar. Det har gjort oss till en föregångare inom både mobil bearbetning och verkstadstjänster.

Telatek Service är specialist på underhåll, projektverksamhet, kvalitetssäkring och tillverkning och renovering av maskiner i egen verkstad. Vi har enheter i Kittilä, Brahestad, NokiaNådendal och Borgå. Våra kunder är industrier överallt i världen.

Telatek Works ser till att våra kunder får verkstadstjänster av högsta kvalitet och lösningar som är de modernaste i branschen. Telatek Works’ verkstad ligger i Taivalkoski.

Vi inom Telatek-gruppen känner våra kunder och deras ansvar. Därför kan vi med stolthet konstatera att vår expertis inom både förebyggande underhåll och underhållsplanering ligger i toppen i branschen.

Vår kompetens hjälper våra kunder att minimera negativa överraskningar. Men om en överraskning inträffar rycker vi snabbt ut. Vårt team med över 100 experter garanterar att hjälp alltid är på väg inom 24 timmar.

Vår flera årtionden långa erfarenhet och kontinuerliga utveckling kan sammanfattas i ett ord: engagemang. Dina maskiner är i goda händer under hela sin livscykel.

 

Läs mer om